Dbassen

Leukste op het web vindt je hier!


Overtollig vel rond de buik na een zwangerschap

zwangere vrouw buitenNa een zwangerschap hebben veel vrouwen last van overtollig vel rond de buik. Dit komt doordat de buik na een zwangerschap zeer snel in formaat afneemt. De huid zal echter niet in dit snelle tempo in formaat afnemen waardoor er overtollig vel overblijft dat los komt te zitten rond de buik.

Deze huid zal gaan plooien en kan soms ook gaan hangen. Veel vrouwen vinden dit er niet mooi uitzien en schamen zich na verloop van tijd om hun buik te laten zien. Wanneer jij last hebt van overtollig vel rond de buik na een zwangerschap dan kan je overwegen om een buikwandcorrectie bij een plastisch chirurg uit te laten voeren.

Buikwandcorrectie voor verwijderen overtollige huid

Een buikwandcorrectie is een plastisch ingreep die zeer vaak wordt uitgevoerd door plastische chirurgen. Het is zelfs één van de meest uitgevoerde behandelingen. Dit is ook niet gek want vele duizenden vrouwen hebben last van overtollige huid rond de buik na een zwangerschap. Wanneer zij hard hebben gewerkt om hun lichaam weer strak en in vorm te krijgen is het natuurlijk zonde dat zij nog altijd hun buik moeten verbergen omdat de huid hiervan los zit.

Met een buikwandcorrectie kan deze overtollige huid verwijderd worden door een plastisch chirurg. Bij de behandeling wordt het overtollig vel rond de buik verwijderd waardoor de huid weer strak om de buik komt te zitten. Hierdoor is de mooie vorm van de buik weer zichtbaar en kan vol vertrouwen in een bikini op het strand worden gelopen.


Comments are closed.