Dbassen

Leukste op het web vindt je hier!


Langer volhouden in de slaapkamer is te leren

Wanneer je als man een beetje te snel klaarkomt, kan dat natuurlijk eens een keertje gebeuren. Daar is niets vreemds aan. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar als het vaker voorkomt, dan gaat het een probleem worden. Als je een vaste bedpartner hebt, dan kun je dit natuurlijk eens bespreken. Maar als je nog single bent en zo nu en dan eens een bedpartner hebt, is het een ander verhaal.

Gelukkig is er wel iets te doen aan het snel klaarkomen. Er zijn diverse technieken die je kunt inzetten om snel klaarkomen uitstellen te leren in de slaapkamer. Die gaan we eens bespreken met je, zo kun je direct al aan de slag gaan.

Speciale condooms

Voor de mannen die nog geen vaste bedpartner hebben, is het natuurlijk gebruikelijk om een condoom te gebruiken tijdens de seks. Voor de mannen die het langer willen volhouden in de slaapkamer zijn er speciale condooms beschikbaar. Deze condooms bevatten een speciaal middel aan de binnenkant van het condoom. Dit middel werkt verdovend. Op deze manier heb je minder last van het stimulerende effect van de seks en zou je het dus langer moeten kunnen volhouden. Als je deze condooms gaat aanschaffen, is het wel belangrijk om ze op de juiste manier om te doen. Het verdovende middel zit namelijk alleen aan de binnenkant. Wanneer je het condoom andersom om doet, zal je bedpartner een prikkend gevoel hebben. En dat zal ze waarschijnlijk niet als prettig ervaren.

Blijf oefenen

Als je geen gebruik wilt maken van condooms die de boel verdoven, is het goed om regelmatig te oefenen met het uitstellen van het klaarkomen. Je hebt hier natuurlijk geen bedpartner voor nodig, je kunt dit gewoon doen tijdens het masturberen. Probeer de randjes op te zoeken en het dan telkens weer even uit te stellen. Dit klinkt natuurlijk gemakkelijker dan het is, maar als je blijft oefenen zal je hier vanzelf beter in worden.


Comments are closed.