Dbassen

Leukste op het web vindt je hier!


Creditcard betalingen accepteren met jouw pinapparaat

Wil je creditcard betalingen accepteren met jouw pinapparaat dan is dit niet zomaar hetzelfde als het accepteren van een betaling met een pinpas. De mogelijkheid om creditcard betalingen te accepteren is lang is nog niet zo heel erg oud.

Telefoonlijn niet meer nodig voor pinnen

In het verleden moesten winkeliers over betaalautomaten, of PDQ-automaten zoals ze soms worden genoemd, beschikken om een niet-contante transactie te kunnen verwerken. Deze machines hadden ook een gehuurde telefoonlijn nodig, zodat het apparaat een creditcardbetaling kon verwerken door contact op te nemen met de dienstverlener van de winkelier om toestemming te vragen voor het vrijgeven van geld. Wilt u ook een pinautomaat kopen, klik hier en lees er alles over.

Creditcard

Om creditcard betalingen kan je jouw telefoon koppelen aan een mobiel pinapparaat. In plaats van een PDQ-apparaat met vaste lijn te gebruiken, wordt jouw smartphone de basis van de transactie. Het enige wat u hoeft te doen is de gegevens van de kaarthouder in de app van de pinapparaat aanbieder in te voeren, de creditcardbetaling wordt vervolgens voor je verwerkt.

Zolang de kaarthouder voldoende geld heeft, geeft de kaartuitgever het benodigde geld aan je vrij. Dit betekent dus dat je de creditcard betalingen eigenlijk op dezelfde manier kunt accepteren als alle andere betalingen via een pinpas of iets dergelijks. Door de optie om nu ook betalingen via de creditcard te accepteren ben je in staat om het jouw klant nog makkelijker te maken. Hiermee zal je klantvriendelijkheid en uiteindelijk ook je omzet aanzienlijk kunnen stijgen over de komende maanden.


Comments are closed.